Zoekt u een taxi? Bel dan meteen de taxidienst van Taxi Waasland!

Groepsvervoer met taxi of minibus
Geen BOB nodig

De chauffeurs van Taxi Waasland brengen u snel maar veilig naar de vooropgestelde bestemming. Ook groepen tot acht personen kunnen met behulp van de moderne minibusjes samen vervoerd worden.

Glaasje op, zelf niet rijden

Wie een feestje in het vooruitzicht heeft dient vaak vooraf af te spreken wie er BOB zal zijn. Als er iemand in de groep is die nooit alcohol drinkt dan is de keuze snel gemaakt. Maar wanneer iedereen graag een glaasje mee drinkt, dan wordt het moeilijk. Toch is er hiervoor een makkelijke oplossing: groepsvervoer door Taxi Waasland uit Beveren-Waas. Groepen tot acht personen worden met een taxi of minibus opgehaald en daarna allemaal samen naar het feest, evenement of bedrijfsaangelegenheid gebracht. Iedereen kan dus zorgeloos een aperitiefje, glaasje wijn of biertje drinken zonder bang te moeten zijn voor alcoholcontroles of ongelukken want Taxi Waasland brengt u veilig terug thuis.

Bancontact

De meeste taxi’s zijn voorzien van bancontact. Vraag hier gerust naar op het ogenblik dat er moet afgerekend worden. Dit is zowel voor ons als voor de klanten een extra veiligheidsvoorziening want cash geld hoeft men niet langer bij te hebben. Interesse in groepsvervoer te Beveren-Waas? Een taxi naar de luchthaven nodig? Of hebt u een pakje dat dringend moet geleverd worden? Dan is Taxi Waasland uw ideale partner.

Heeft u een vraag?

Contact
Dag van vertrek
Dag van aankomst
Uur van vertrek
Uur van aankomst

 

Gunstig Geprijsd

Wij hanteren gunstige tarieven.

 

Flexibel

We passen ons aan aan uw wensen.

 

Snel ter plaatse

Wij zijn snel ter plaatse.