Zoekt u een taxi? Bel dan meteen de taxidienst van Taxi Waasland!

Koerierdienst met vlekkeloze reputatie
Zeven dagen op zeven paraat

Naast alle aspecten van taxivervoer verzorgt Taxi Waasland ook het transport van goederen en documenten en dit zowel op nationaal als op internationaal vlak. Uw pakje of brief wordt razendsnel naar de gewenste bestemming gebracht. Uiteraard wordt de nodige discretie steeds gegarandeerd.

Glasheldere prijzen

De koerierdienst van Taxi Waasland uit Beveren-Waas zorgt voor duidelijke prijzen en maakt steeds correcte afspraken. U zult dan ook nooit ervaren dat de rekening hoger uitvalt dan redelijkerwijs te verwachten was. Er wordt vooraf duidelijk gecommuniceerd wat de tarieven zijn.

Kwaliteit

De vaste klantenkring die de koerierdienst te Beveren-Waas van Taxi Waasland inmiddels heeft opgebouwd, is het mooiste voorbeeld van de goede service die u als klant steeds aangeboden krijgt. Er is steeds voldoende capaciteit voor nieuwe opdrachten zodat u dag en nacht, tijdens de week of tijdens het weekend kunt contact opnemen om uw pakket te laten transporteren. De chauffeurs nemen steeds de kortste route om tijdig op de plaats van aflevering aan te komen.

Contact

Overtuigd van de service van Taxi Waasland? Reserveer dan vandaag nog uw taxi, uw luchthavenvervoer of uw minibusje om als groep naar de gewenste plaats gebracht te worden.

U zult zonder twijfel meteen overtuigd zijn van de uitmuntende service en de comfortabele wagens die Taxi Waasland u biedt.

Heeft u een vraag?

Contact
Dag van vertrek
Dag van aankomst
Uur van vertrek
Uur van aankomst

 

Gunstig Geprijsd

Wij hanteren gunstige tarieven.

 

Flexibel

We passen ons aan aan uw wensen.

 

Snel ter plaatse

Wij zijn snel ter plaatse.