Zoekt u een taxi? Bel dan meteen de taxidienst van Taxi Waasland!

Luchthavenvervoer voor een stressloos vertrek
Vertrek in alle rust op vakantie

Op vakantie vertrekken met het vliegtuig, het is toch altijd een beetje stressen. Zal er onderweg geen file zijn? Valt uw auto niet in panne? Zaken die zich allemaal kunnen voordoen waardoor u mogelijks uw vlucht zou missen en uw vakantie dus volledig in het water zou vallen. Voorkom soortgelijke zorgen en kies voor luchthavenvervoer van Taxi Waasland uit Beveren-Waas.

Alternatief voor vrienden of familie

Heel wat mensen doen een beroep op vrienden of familie om hen naar de luchthaven te brengen. Toch blijkt dit vaak minder evident dan men oorspronkelijk gedacht had. Als u slechts alleen of met twee personen reist, dan valt het aantal koffers nog mee. Maar reist u met kinderen, dan zijn er heel wat valiezen die de auto in moeten. Zijn uw vrienden of kennissen hierop wel voorzien? Zal alle bagage wel mee kunnen? Maak uzelf niet onnodig ongerust en kies meteen voor luchthaventransport door een erkend taxibedrijf dat u in alle rust naar de gewenste luchthaven brengt. Er worden zeer interessante tarieven aangeboden die u meteen zullen overtuigen.

Meteen op de juiste plaats in de luchthaven

Luchthavens zijn vaak een doolhof. Vooral wie niet gewoon is om reizigers af te zetten kan nogal eens verkeerd rijden. Taxi Waasland is thuis in alle luchthavens en weet meteen waar u dient afgezet te worden om zo dicht mogelijk bij de vertrekhal te zijn. Geen onnodig tijdverlies dus maar een rechtstreekse service tot aan de juiste luchthavendeur of lift. Bel of mail gerust indien u meer info of een prijsofferte op maat wenst voor luchthavenvervoer vanuit Beveren-Waas en omstreken.

Heeft u een vraag?

Contact
Dag van vertrek
Dag van aankomst
Uur van vertrek
Uur van aankomst

 

Gunstig Geprijsd

Wij hanteren gunstige tarieven.

 

Flexibel

We passen ons aan aan uw wensen.

 

Snel ter plaatse

Wij zijn snel ter plaatse.