Zoekt u een taxi? Bel dan meteen de taxidienst van Taxi Waasland!

Personenvervoer voor particulieren, zakenmensen en groepen
Privévervoer en zakelijke transfers

Taxi Waasland is uw vertrouwde partner voor vervoer van al uw zakenpartners of klanten die veilig naar hun hotel of eigen bedrijf dienen gebracht te worden. Daarnaast kunt u op de taxidienst ook een beroep doen voor luchthaventransfers en vervoer van groepen.

Discretie

Als ervaren taxibedrijf voor personenvervoer uit Beveren-Waas weet men bij Taxi Waasland als geen ander hoe belangrijk discretie en privacy is. Alle chauffeurs zijn professioneel opgeleid en weten perfect hoe zich te gedragen in diverse omstandigheden. Dit houdt in dat ze zowel de zakenman als een groep feestvierders op de juiste manier weten te behandelen. Alle gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en ook nooit aan derden meegedeeld.

Correcte naleving van alle tijdsschema’s

Uiteraard is het van groot belang dat uw relaties tijdig worden opgehaald of terug gebracht. Taxi Waasland zorgt er steeds voor dat uw taxi tijdig klaar staat en houdt ook alle files in de gaten zodat u zeker op tijd op de luchthaven, het belangrijk diner of uw zakelijke meeting aankomt.

Contact

Wenst u meer info of zoekt u een vaste partner voor personenvervoer van uw bedrijf regio Beveren-Waas? Bel of mail dan meteen. Taxi Waasland treedt tevens op als koerierdienst. Dus pakketten of belangrijke briefwisseling kan ASAP door een medewerker opgehaald worden om meteen naar de gewenste geadresseerde gebracht te worden.

Heeft u een vraag?

Contact
Dag van vertrek
Dag van aankomst
Uur van vertrek
Uur van aankomst

 

Gunstig Geprijsd

Wij hanteren gunstige tarieven.

 

Flexibel

We passen ons aan aan uw wensen.

 

Snel ter plaatse

Wij zijn snel ter plaatse.