Taxibedrijf en koerier in Beveren-Waas

Taxivervoer voor zakelijk en particulier gebruik

Taxi Waasland in Beveren-Waas is uw aangewezen adres voor taxivervoer en koeriersdiensten. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat kwaliteit, service en snelheid als handelsmerk heeft. Onze goed opgeleide chauffeurs brengen u veilig en snel naar de plaats van bestemming. Of het nu gaat om een taxirit in België of internationaal, onze chauffeurs zijn goed bekend met het wegennet en hebben de beschikking over alle benodigde (navigatie)apparatuur in onze luxe en moderne taxi’s. U kunt ons 24 uur per dag en zeven dagen per week bereiken. Na uw melding zullen onze chauffeurs zo snel mogelijk ter plaatse zijn om u te vervoeren. Bij alle taxiritten bent u verzekerd van een aantrekkelijk tarief, doordat wij geen hoge overhead kosten hebben en dat aan u kunnen doorberekenen.

Wij verzorgen taxivervoer voor particulieren, maar ook zakelijk vervoer en het vervoer van groepen tot 8 personen behoort tot de mogelijkheden. Naast ons werk als reguliere taxi kunt u ons ook inschakelen voor vervoer naar de luchthaven, nationaal of internationaal. Wij zorgen er dan voor om ruim op tijd bij u op locatie te verschijnen, zodat u zeker uw vlucht niet zult missen. Hecht u waarde aan een ontspannen begin van uw vakantie, zonder daarbij te moeten speuren naar een parkeerplaats voor uw eigen auto? Dan ligt de keuze voor Taxi Waasland voor de hand.

Ook voor nationale en internationale koeriersdiensten

Naast alle aspecten van taxivervoer verzorgen wij voor u ook nationale en internationale koeriersdiensten. Uw pakje of brief vervoeren wij snel naar de bestemming. Hierbij kunt u vertrouwen op de zorgvuldigheid en de discretie van onze chauffeurs, zodat uw brief of pakje bij hen in goede handen is. Voor het aannemen en uitvoeren van een opdracht voor een spoedbestelling staan wij ook vierentwintig uur en zeven dagen in de week voor u klaar. Onze prijzen zijn altijd glashelder, bij ons zult u het niet ervaren dat de rekening hoger uitvalt dan redelijkerwijs te verwachten valt. Hierover worden duidelijke afspraken gemaakt, zodat u nooit voor verrassingen achteraf komt te staan.

In de regio hebben wij inmiddels een vlekkeloze reputatie opgebouwd, door het leveren van absolute kwaliteit en service. Wij hebben inmiddels een vaste tevreden klantenkring, maar hebben altijd voldoende capaciteit voor nieuwe opdrachten. Wil u op een bepaalde tijd per taxi op de plaats van bestemming aankomen, dan is het wenselijk dat u vroegtijdig contact met ons opneemt, zodat wij onze planning hierop optimaal kunnen afstemmen. Bent u dus op zoek naar een betrouwbaar taxibedrijf of koeriersdienst, dat de sporen in de regio en ver daarbuiten al ruimschoots heeft verdiend? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer over Taxi Waasland